Сватбена фотография

Сватбена фотография – следствие от хиляди срещи, стотици нежни думи и милион усмивки на двама влюбени.

Сватбените снимки поставят началото на всяка семейна история.

Сватбената фотография се „пише“ от трима – младоженец, булка и фотограф. Всеки професионален фотограф знае, че не съществуват две еднакви любовни истории. Всяка е уникална и като такава, тя трябва да бъде разказана с неподражаемия език на фотографията; да бъде разказана така, че след петдесет години, когато внуците погледнат сватбените снимки да пожелаят и за себе си такава приказка.

Как да изберем сватбен фотограф? Да се намери фотограф с „душа“ не е лесно, но не е и невъзможно. Ако в сватбената фотография вие виждате не просто красиви кадри, а хора, за чиято съдба ще ви е интересно да узнаете повече – попитайте за фотографа. И ако след това пожелаете да споделите с него вашата история–означава, че вече сте направили своя избор.

Сватбен фотограф София – Николай Първанов

Доверието в работата на сватбения фотограф е залог за невероятни снимки, пълни с естествена красота, нежност и лекота. Сватбеният фотограф знае, че не разполага с втори шанс, за да улови подходящия момент. Професионалният фотограф никога няма да помоли младоженците да позират с часове с изкуствени усмивки на този ден.

Искрените емоции в деня на сватбата са най-добрата декорация на снимката. Сватбата е най-трогателния и важен ден в живота на двама души. Това е ден, изпълнен с огромни мечти и жадувани очаквания. Всяка снимка има душа. Всяка снимка „говори“. Всяка снимка предава усещания. Готови ли сте да споделите с мен най-красивите моменти от вашия живот? Позволете ми да участвам в създаването на вашите Мечти. Нека поставим началото заедно, като започнем от най-романтичния момент – Вашата сватба. За мен ще бъде чест да заснема Вашата венчавка.

Заснемане на сватби

За запитвания и повече информация тел. – 0887 549 864 или на имейл nparvanov.photography@gmail.com

Посетете нашата Facebook страница, за да разгледате снимки от минали събития.