Фотограф за кръщене

Фотограф за кръщене – деликатно заснемане на това важно събитие. Кръщенето на дете е свято тайнство и трогателен ритуал, който се явява символ на духовно раждане. Такова събитие се случва само веднъж в живота на всеки православен християнин. На този празник се събират всички близки и приятели.

За да се запечатат спомените от този радостен ден, е необходимо да се покани професионалист (фотограф за кръщене), който да улови най-вълнуващите моменти от ритуала. Той следва да предаде Вашата искрена любов и грижовност към детето, трепетното вълнение и радостта от това прекрасно свято събитие. Опитният специалист ще „нарисува“ най-добрата картина на всичко, което се случва в този ден и ще Ви я поднесе в прекрасен албум, който ще топли душата Ви с годините напред.

Заснемане на кръщене от професионален фотограф

Защо за заснемането на кръщение е необходим именно професионалист?

Заснемането на целия ритуал по кръщенето изисква изключителна деликатност. Фотографът е длъжен да улови всеки един ключов момент от светото тайнство – Кръщение. По време на ритуала никой няма да позира специално за него. Всичко се случва в движение и ценните кадри се улавят трудно.

Опитният фотограф е добре запознат с ритуала на кръщенето. Той умее да подбира важните моменти и удачните ракурси на заснемане. Прави всичко това неусетно, като не пречи на свещеника по време на молитва и не отвлича участниците. Фотографът следва да прояви и особено внимание към детето.

 

Защо да наемете фотограф за кръщене, а не да снимате сами?

  • Фотографът е с достатъчно натрупан опит в заснемането на кръщенета
  • Той ще избере най-добрия ъгъл, ще прецени осветеността и настройките на фотоапарата
  • Ще улови най-интересните моменти, на които след това ще се радвате с години
  • На Вас няма да Ви се наложи да се разкъсвате между правенето на снимки и пълноценното присъствие на церемонията

Фото албум от кръщенето

Професионалният фотограф ще се отнесе с внимание и отговорност към биографията на Вашето дете и ще ви помогне да съхраните тържествения ритуал за историята. Той е способен да направи не просто красиви, но и запомнящи се снимки от кръщенето. Всички снимки във Вашия албум ще са последователно и логично подредени. Всяка една от тях ще се разглежда като отделно произведение на изкуството и като допълнение към едно цяло.

Като опитен и професионален фотограф за кръщене на дете, аз препоръчвам на родители и близки на детето да използват само професионални фотографски услуги. Разликата е неизмерима.

 

Разгледайте нашата галерия с готови снимки от кръщенета, както и Facebook страницата ни! Вижте колко прекрасна е професията ни!

Николай Първанов е опитен фотограф, когото можете да ангажирате и за заснемане на други събития: Рождени Дни, Сватби, Фирмени партита. Вижете цени тукЗа сватбен фотограф София , Монтана, Дупница, Враца, Ботевград, Пловдив, Благоевград  и Ихтиман